Mindenképpen szükséges, hogy felhívjuk a vásárlók figyelmét arra, hogy a 2003. évi CXXVII. törvény rendelkezése alapján 2014. január 1-től a 2710 19 81, 2710 19 83, 2710 19 87, 2710 19 91, 2710 19 93, 2710 19 99, 3403 19 10, 3403 19 91 és 3403 19 99 (2014. július 1.-től 34031990) vámtarifaszám alá tartozó kenőanyagok és kenőolajok jövedéki engedélykötelessé válnak.

A törvény alapján bármely kiszerelésű kenőolaj és kenőanyag belföldi nagykereskedelme,  export, import, illetve közösségi kereskedelme 2014. január 1-jétől jövedéki engedélykötelezettség mellett végezhető.

A jogszabályi rendelkezés miatt a fenti kategóriába tartozó kenőanyagokról csak abban az esetben tudunk továbbértékesítésre alkalmas számlát kiállítani, ha a vásárló a regisztráció folyamán rögzíti a jövedéki engedély vagy működési engedélyének adatait, adószámát, és a cégadatoknál megadott e-mail címre elküldi engedélyének másolatát.

Szerződéskötés technikai feltételei:

2001. évi CVIII., az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről

„5. § (2) A szolgáltató az igénybe vevő megrendelésének elküldését megelőzően köteles egyértelműen tájékoztatni az igénybe vevőt:

a) azokról a technikai lépésekről, amelyeket a szerződés elektronikus úton való megkötéséhez meg kell tenni;”

b) az adatbeviteli hibáknak a szerződéses nyilatkozat elküldését megelőzően történő azonosításához és kijavításához biztosított eszközökről;”

„5. § (2) A szolgáltató köteles az igénybe vevő megrendelésének megérkezését az igénybe vevő felé elektronikus úton haladéktalanul visszaigazolni. Amennyiben e visszaigazolás az igénybe vevő megrendelésének elküldésétől számított, a szolgáltatás jellegétől függő elvárható határidőn belül, de legkésőbb 48 órán belül az igénybe vevőhöz nem érkezik meg, az igénybe vevő mentesül az ajánlati kötöttség vagy szerződéses kötelezettség alól.”

 

 szerződés technikai feltételeiről szóló előzetes tájékoztatás, technikai információ:

  • megrendelés folyamatának részletezése (összefoglalás, belépés, regisztráció, cím megadás, szállítási feltételek, fizetési feltételek)
  • legyen leírás a rendelés tartalmának módosításáról és törléséről. 

A vásárlás menete

I. Regisztráció és bejelentkezés, a felhasználói fiók kezelése
II. A termékek kiválasztása
III. A kosár és a megrendelés véglegesítése
  

I. Regisztráció és bejelentkezés

Az LM Hungarolube webáruház választékát regisztráció és bejelentkezés nélkül is böngészheti, de a vásárláshoz és az egyéb kényelmi szolgáltatások igénybevételéhez szükséges a regisztráció, amit ITT tehet meg. A regisztráció ingyenes és kötelezettséggel nem, viszont számos előnnyel jár.

Bejelentkezés után a Felhasználói fiókját látja. A jobb oldali menüpontokban tudja módosítani személyes adatait, jelszavát,számlázási és szállítási címét és itt végezheti az e-mailes hírlevél fel- és leiratkozást.

A folyamatban lévő rendelések összefoglalóját a Rendelési előzmények felületen nézheti meg.

Lehetséges állapotok:

  • Folyamatban- A rendelést a webáruház felvette, de még nem került át ügyintézőinkhez
  • Feldolgozás alatt– A rendelést a webáruház felvette, és ügyintézőinkhez is átkerült
  • Kiszállítás alatt, fizetve– A megrendelés véglegesítve és kifizetve

A korábban a kívánságlistához adott termékeket pedig a Kedvenc termékeim felületen nézheti meg.

A felső menüsorra kattintva azonnal elkezdheti a nézelődést és a vásárlást.

II. A termékek kiválasztása

Első lépések

A felső menüsorból lenyíló felületen választhatja ki az Ön által keresett terméket vagy szolgáltatást. A kezdőlapon találja kiemelt termékeinket, továbbá a legújabb termékeinket egyaránt. A felső menüsor jobb oldalán található gyorskereső segítségével áruházunkban található termékek közt van lehetősége keresni (működése: kezdje el begépelni a termékre jellemző kulcsszót, pl: piros, majd az enter gomb megnyomása után a program kilistázza az összes olyan terméket, amelyben szerepel a piros szó).

Böngészés a termékkategóriában

Miután kiválasztotta a termékkategóriát a webshopban jelenleg elérhető termékek megjelennek a képernyőn. A Jelenlegi hely: sor jobb oldalán kiválaszthatja, hogy a termékek Terméknév szerint betűrendben, vagy Ár szerinti sorrendben jelenjenek meg.

Választhat továbbá, hogy a találatok növekvő sorrendben (Terméknév esetén A-tól Z-ig, ár esetén a legolcsóbbtól a legdrágábbig) vagy csökkenő sorrendben (Terméknév esetén Z-től A-ig, ár esetén a legdrágábbtól a legolcsóbbig) jelenjenek meg.

Ha a termékek száma miatt több oldalas a termékkategória, akkor a láblécben választhatja ki az oldalszámnak megfelelő gombokkal. Konkrét oldalakat választhat ki a számokra kattintva. Ha egy termékről több információra van szüksége, kattintson a képre vagy a nevére.

A termékoldal

A termékoldalon az összes szükséges információt megtalálja a termékről.
A feltüntetett ár bruttó ár, azaz az ÁFA-t tartalmazza. Akciós termék esetén feltüntetésre kerül az eredeti és az akciós ár is.
A képre kattintva kinagyíthatja azt.

Amennyiben már bejelentkezett, a terméket hozzáadhatja kívánságlistájához (Kedvencekhez adom gomb). Ha más termékszín is van raktáron, akkor a bélyegképre kattintva arra válthat át. Itt találja meg a termékleírástés az esetleges további információkat az egyedi kezelési igényről. Ha meg kívánja vásárolni a terméket, akkor kattintson a Kosárba gombra.

III. A kosár és a megrendelés véglegesítése

A kosár tartalmát folyamatosan nyomon követheti a legfelső menüsor jobb oldalán található kosár mezőben, ahol a termékek számát és a – szállítási költség nélküli – bruttó összesített értéket is megtalálja. Erre a felületre kattintva azonnal megtekintheti a kosár részletes tartalmát.

A kiválasztott termékek külön sorban szerepelnek. Ha módosítani kívánja atermékmennyiséget, akkor írja be a kívánt számot a mezőbe és nyomja meg a mező melletti Frissítés gombot. Ha termék(ek)et teljesen törölni kívánja, nyomja meg a Törlés (X)gombot. Az Ár oszlopban az egységárat, a Részösszegnél és az Összesennél pedig a termékek összesített árait látja. Ehhez adódik hozzá a várható szállítási díj. Valamennyi feltüntetett ár bruttó, azaz az ÁFÁ-t tartalmazza.

Pénztárgombbal továbbléphet a megrendelés véglegesítéséhez.

 

Szállítási cím megadása

Itt alapértelmezetten a regisztráció során megadott szállítási és számlázási adatok jelennek meg. Amennyiben módosítani kíván ezeken az adatokon, ezen a felületen megteheti. Az itt megváltoztatott adatok csak erre a rendelésre vonatkoznak, a regisztrációnál megadott adatok változatlanok maradnak! A szállítási és számlázási címadatok véglegesítése után nyomja meg aTovábbgombot!

Szállítási mód kiválasztása

Jelenleg az áruházban választható kiszállítási mód(ok):
- Magyar Posta (MPL) vagy futárszolgálattal való kiküldés (a termékek súlyától függő díjazással)
- átvétel a raktárból

Nyomja meg a Tovább gombot!
Visszalépéshez kattintson a felső számkockák alatt található feliratokra!

Fizetési mód kiválasztása

  •  Itt választhat fizetési módot:
  •  Készpénzes fizetés áru átvételekor
  •  PayPal fizetési lehetőség regisztrált PayPal felhasználóknak
  •  utánvét

 Nyomja meg a Tovább gombot!

Visszalépéshez kattintson a felső számkockák alatt található feliratokra!

Rendelés jóváhagyása

Ezen az oldalon összesítve látja a megrendelés részleteit. Kérjük, nézzen át mindent alaposan. Ha valamit módosítani kíván, akkor a felső számkockák alatt található feliratokra kattintva visszaléphet adatot módosítani. Figyelem: Visszalépés után újra meg kell adnia az adatokat!

Amennyiben kívánja, akkor hagyhat egy rövid megjegyzést megrendelése mellé.

A rendelés véglegesítéséhez nyomja meg a Rendelés feladása gombot.

Figyelem: Ön ezzel véglegesíti a megrendelését!

 

Fizetés

Amennyiben rendelése sikeres volt, akkor a megadott linkre kattintva léphet tovább a kártyás vagy PayPal fizetéshez. Rendelése csak kifizetéssel válik érvényessé!

Amennyiben Ön a „Készpénzes fizetés az áru átvételekor” fizetési módot választotta, akkor a rendelési folyamatot ezzel sikeresen befejezte.

Telefon: +36 42 595 265
Fax: +36 42 595 264
Mobil: +36 30 680 1182
Email: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.