Hungarolube palyazat

2015 | 07 | 13.

LM HUNGAROLUBE Kft.

Sajtóközlemény

ÚJ ÜZEMCSARNOK LÉTESÍTÉSE ÉS ESZKÖZBESZERZÉS AZ LM HUNGAROLUBE KFT.-NÉL

 Az LM Hungarolube Kft. 50 946 694 Ft uniós támogatást nyert az Észak-magyarországi Operatív Program Telephelyfejlesztés és Ipartelepítés a területi kohézióért c. konstrukció keretében. A 72 876 109 Ft-os beruházás megvalósítása során eszközbeszerzést és infrastruktúra-fejlesztését hajtottak végre.

A LM Hungarolube Kft. Kelet-Magyarország egyik legnagyobb, regionális szinten piacvezető, főként kenőanyag kis- és nagykereskedelemmel foglalkozó vállalkozása. 2004. évben alakult, de az iparággal több, mint 10 éves kapcsolata van. Jelenleg két telephellyel (Nyíregyháza, Miskolc), a környező megyéket kiszolgáló, önálló logisztikai hálózattal és műszaki szaktanácsadással áll partnereik rendelkezésére.

Az vállalkozás által forgalmazott kenőanyagok magas szinten kielégítik a legkorszerűbb gépjármű motorok, gépi berendezések és egyéb technikai elemek kenési igényeit. Használatuk megfelelő védelmet és tökéletes működést biztosít, amit a cég tapasztalata és széleskörű tribológiai szaktudásuk garantál. A termékekhez biztosított szolgáltatások partnereik működési költségeinek jelentős csökkentését teszik lehetővé. A termékek és szolgáltatások minősége tekintetében a legjobb megoldásokra törekszenek, ezért személyre szabott, rugalmas megoldásokat dolgoznak ki és a vevőinkkel hosszú távú partnerség kialakítása a legfőbb céljuk.

Az elnyert pályázat segítségével a vállalkozásnak lehetősége nyílik arra, hogy kenőanyag gyártási tevékenységi körüket erősíteni és fejleszteni tudják, aminek köszönhetően a vállalat új piaci szegmensekben jelenhet meg, és reményeik szerint rövid időn belül meghatározó szereplőjévé is válhat.

A pályázat keretében 2 db targonca, komplett kamera és riasztó rendszer beszerzésére illetve csarnoképítésre kerül sor, napelemes rendszer beépítésével. A projekt 2015. június 30-án zárult.

Thumbnail image Thumbnail image Thumbnail image
Thumbnail image Thumbnail image Thumbnail image
Thumbnail image Thumbnail image Thumbnail image
Thumbnail image Thumbnail image Thumbnail image